ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 319
                                               

Rio Vista, California

Za ostale upotrebe, v. Rio Vista razvrstavanje. Rio Vista je grad u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 7.360 stanovnika.

                                               

Del Rio, Texas

Za ostale upotrebe, v. Del Rio razvrstavanje. Del Rio je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 35.591 stanovnika.

                                               

Rio del Mar, California

Za ostale upotrebe, v. Rio del Mar razvrstavanje. Rio del Mar je naseljeno područje za statističke svrhe u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 9.216 stanovnika.

                                               

Montebello, California

Za ostale upotrebe, v. Montebello razvrstavanje. Montebello je grad u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 62.500 stanovnika.

                                               

Lawndale, California

Za ostale upotrebe, v. Lawndale razvrstavanje. Lawndale je grad u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 32.769 stanovnika.

                                               

Norwalk, California

Za ostale upotrebe, v. Norwalk razvrstavanje. Norwalk je grad u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 105.549 stanovnika.

                                               

Monrovia, California

Za ostale upotrebe, v. Monrovia razvrstavanje. Monrovia je grad u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 36.590 stanovnika.

                                               

Rodeo, California

Za ostale upotrebe, v. Rodeo razvrstavanje. Rodeo je naseljeno područje za statističke svrhe u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 8.679 stanovnika.

                                               

San Pablo, California

Za ostale upotrebe, v. San Pablo razvrstavanje. San Pablo je grad u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 29.139 stanovnika.

                                               

Crockett, California

Za ostale upotrebe, v. Crockett razvrstavanje. Crockett je naseljeno područje za statističke svrhe u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 3.094 stanovnika.

                                               

San Ramon, California

Za ostale upotrebe, v. San Ramon razvrstavanje. San Ramon je grad u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 72.148 stanovnika.

                                               

Rollingwood, California

Za ostale upotrebe, v. Rollingwood razvrstavanje. Rollingwood je naseljeno područje za statističke svrhe u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 2.969 stanovnika.

                                               

Diablo, California

Za ostale upotrebe, v. Diablo razvrstavanje. Diablo je naseljeno područje za statističke svrhe u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 1.158 stanovnika.

                                               

Blackhawk, California

Za ostale upotrebe, v. Blackhawk razvrstavanje. Blackhawk je naseljeno područje za statističke svrhe u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 9.354 stanovnika.

                                               

North Richmond, California

Za ostale upotrebe, v. North Richmond razvrstavanje. North Richmond je naseljeno područje za statističke svrhe u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 3.717 stanovnika.

                                               

Sabinal, Texas

Za ostale upotrebe, v. Sabinal razvrstavanje. Sabinal je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 1.695 stanovnika.

                                               

Uvalde, Texas

Za ostale upotrebe, v. Uvalde razvrstavanje. Uvalde je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 15.751 stanovnika.

                                               

Utopia, Texas

Za ostale upotrebe, v. Utopia razvrstavanje. Utopia je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 227 stanovnika.

                                               

Knippa, Texas

Za ostale upotrebe, v. Knippa razvrstavanje. Knippa je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 689 stanovnika.

                                               

Laredo, Texas

Za ostale upotrebe, v. Laredo razvrstavanje. Laredo je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 236.091 stanovnika.

                                               

Katy, Texas

Za ostale upotrebe, v. Katy razvrstavanje. Katy je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 14.102 stanovnika.

                                               

Bellaire, Texas

Za ostale upotrebe, v. Bellaire razvrstavanje. Bellaire je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 16.855 stanovnika.

                                               

Hurst, Texas

Za ostale upotrebe, v. Hurst razvrstavanje. Hurst je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 37.337 stanovnika.

                                               

Fort Worth, Texas

Za ostale upotrebe, v. Fort Worth razvrstavanje. Fort Worth je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 741.206 stanovnika.

                                               

Pantego, Texas

Za ostale upotrebe, v. Pantego razvrstavanje. Pantego je gradić u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 2.394 stanovnika.

                                               

Grapevine, Texas

Za ostale upotrebe, v. Grapevine razvrstavanje. Grapevine je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 46.334 stanovnika.

                                               

Hebron, Texas

Za ostale upotrebe, v. Hebron razvrstavanje. Hebron je gradić u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 415 stanovnika.

                                               

Webster, Texas

Za ostale upotrebe, v. Webster razvrstavanje. Webster je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 10.400 stanovnika.

                                               

Saginaw, Texas

Za ostale upotrebe, v. Saginaw razvrstavanje. Saginaw je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 19.806 stanovnika.

                                               

Northlake, Texas

Za ostale upotrebe, v. Northlake razvrstavanje. Northlake je gradić u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 1.724 stanovnika.

                                               

Temple, Texas

Za ostale upotrebe, v. Temple razvrstavanje. Temple je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 66.102 stanovnika.

                                               

Troy, Texas

Za ostale upotrebe, v. Troy razvrstavanje. Troy je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 1.645 stanovnika.

                                               

Rogers, Texas

Za ostale upotrebe, v. Rogers razvrstavanje. Rogers je gradić u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 1.218 stanovnika.

                                               

Holland, Texas

Za ostale upotrebe, v. Holland razvrstavanje. Holland je gradić u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 1.121 stanovnika.

                                               

Belton, Texas

Za ostale upotrebe, v. Belton razvrstavanje. Belton je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 18.216 stanovnika.

                                               

Little River-Academy, Texas

Za ostale upotrebe, v. Little River-Academy razvrstavanje. Little River-Academy je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 1.961 stanovnika.

                                               

Fort Hood, Texas

Za ostale upotrebe, v. Fort Hood razvrstavanje. Fort Hood je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 29.589 stanovnika.

                                               

San Salvador

Za ostala značenja, v. San Salvador razvrstavanje. San Salvador je glavni grad Salvadora. Prema proceni iz 2007. u gradu je živelo 540.989 stanovnika. S površinom od oko 601 km² i 2.2 miliona stanovnika u široj zoni, San Salvador je drugi po veli ...

                                               

Tioga, Texas

Za ostale upotrebe, v. Tioga razvrstavanje. Tioga je gradić u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 803 stanovnika.

                                               

Tye, Texas

Za ostale upotrebe, v. Tye razvrstavanje. Tye je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 1.242 stanovnika.

                                               

Whitesboro, Texas

Za ostale upotrebe, v. Whitesboro razvrstavanje. Whitesboro je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 3.793 stanovnika.

                                               

Knollwood, Texas

Za ostale upotrebe, v. Knollwood razvrstavanje. Knollwood je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 226 stanovnika.

                                               

Howe, Texas

Za ostale upotrebe, v. Howe razvrstavanje. Howe je gradić u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 2.600 stanovnika.

                                               

Sherman, Texas

Za ostale upotrebe, v. Sherman razvrstavanje. Sherman je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 38.521 stanovnika.

                                               

Bells, Texas

Za ostale upotrebe, v. Bells razvrstavanje. Bells je gradić u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 1.392 stanovnika.

                                               

Gunter, Texas

Za ostale upotrebe, v. Gunter razvrstavanje. Gunter je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 1.498 stanovnika.

                                               

Abilene, Texas

Za ostale upotrebe, v. Abilene razvrstavanje. Abilene je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 117.063 stanovnika.

                                               

Toro Canyon, California

Za ostale upotrebe, v. Toro Canyon razvrstavanje. Toro Canyon je naseljeno područje za statističke svrhe u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 1.508 stanovnika.

                                               

Goleta, California

Za ostale upotrebe, v. Goleta razvrstavanje. Goleta je grad u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 29.888 stanovnika.

                                               

Carpinteria, California

Za ostale upotrebe, v. Carpinteria razvrstavanje. Carpinteria je grad u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 13.040 stanovnika.