ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 318
                                               

Exeter, California

Za ostale upotrebe, v. Exeter razvrstavanje. Exeter je grad u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 10.334 stanovnika.

                                               

Tulare, California

Za ostale upotrebe, v. Tulare razvrstavanje. Tulare je grad u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 59.278 stanovnika.

                                               

Anthony, Texas

Za ostale upotrebe, v. Anthony razvrstavanje. Anthony je gradić u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 5.011 stanovnika.

                                               

Clint, Texas

Za ostale upotrebe, v. Clint razvrstavanje. Clint je gradić u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 926 stanovnika.

                                               

Socorro, Texas

Za ostale upotrebe, v. Socorro razvrstavanje. Socorro je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 32.013 stanovnika.

                                               

Butterfield, Texas

Za ostale upotrebe, v. Butterfield razvrstavanje. Butterfield je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 114 stanovnika.

                                               

Horizon City, Texas

Za ostale upotrebe, v. Horizon City razvrstavanje. Horizon City je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 16.735 stanovnika.

                                               

Morning Glory, Texas

Za ostale upotrebe, v. Morning Glory razvrstavanje. Morning Glory je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 651 stanovnika.

                                               

Sparks, Texas

Za ostale upotrebe, v. Sparks razvrstavanje. Sparks je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 4.529 stanovnika.

                                               

Fabens, Texas

Za ostale upotrebe, v. Fabens razvrstavanje. Fabens je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 8.257 stanovnika.

                                               

Cesar Chavez, Texas

Za ostale upotrebe, v. Cesar Chavez razvrstavanje. Cesar Chavez je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 1.929 stanovnika.

                                               

La Blanca, Texas

Za ostale upotrebe, v. La Blanca razvrstavanje. La Blanca je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 2.488 stanovnika.

                                               

Olivarez, Texas

Za ostale upotrebe, v. Olivarez razvrstavanje. Olivarez je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 3.827 stanovnika.

                                               

Indian Hills, Texas

Za ostale upotrebe, v. Indian Hills razvrstavanje. Indian Hills je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 2.591 stanovnika.

                                               

San Carlos, Texas

Za ostale upotrebe, v. San Carlos razvrstavanje. San Carlos je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 3.130 stanovnika.

                                               

Havana, Texas

Za ostale upotrebe, v. Havana razvrstavanje. Havana je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 407 stanovnika.

                                               

Midway North, Texas

Za ostale upotrebe, v. Midway North razvrstavanje. Midway North je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 4.752 stanovnika.

                                               

Cuevitas, Texas

Za ostale upotrebe, v. Cuevitas razvrstavanje. Cuevitas je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 40 stanovnika.

                                               

Relampago, Texas

Za ostale upotrebe, v. Relampago razvrstavanje. Relampago je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 132 stanovnika.

                                               

La Puente, California

Za ostale upotrebe, v. La Puente razvrstavanje. La Puente je grad u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 39.816 stanovnika.

                                               

West Puente Valley, California

Za ostale upotrebe, v. West Puente Valley razvrstavanje. West Puente Valley je naseljeno područje za statističke svrhe u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 22.636 stanovnika.

                                               

Hacienda Heights, California

Za ostale upotrebe, v. Hacienda Heights razvrstavanje. Hacienda Heights je naseljeno područje za statističke svrhe u američkoj saveznoj državi Kalifornija, smešteno u Okrugu Los Anđeles. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 54.038 st ...

                                               

Maywood, California

Za ostale upotrebe, v. Maywood razvrstavanje. Maywood je grad u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 27.395 stanovnika.

                                               

Duarte, California

Za ostale upotrebe, v. Duarte razvrstavanje. Duarte je grad u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 21.321 stanovnika.

                                               

Paramount, California

Za ostale upotrebe, v. Paramount razvrstavanje. Paramount je grad u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 54.098 stanovnika.

                                               

Hawthorne, California

Za ostale upotrebe, v. Hawthorne razvrstavanje. Hawthorne je grad u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 84.293 stanovnika.

                                               

Torrance, California

Za ostale upotrebe, v. Torrance razvrstavanje. Torrance je grad u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 145.438 stanovnika.

                                               

Claremont, California

Za ostale upotrebe, v. Claremont razvrstavanje. Claremont je grad u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 34.926 stanovnika.

                                               

Vernon, California

Za ostale upotrebe, v. Vernon razvrstavanje. Vernon je grad u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 112 stanovnika.

                                               

Bell, California

Za ostale upotrebe, v. Bell razvrstavanje. Bell je grad u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 35.477 stanovnika.

                                               

Quemado, Texas

Za ostale upotrebe, v. Quemado razvrstavanje. Quemado je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 230 stanovnika.

                                               

La Quinta, California

Za ostale upotrebe, v. La Quinta razvrstavanje. La Quinta je grad u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 37.467 stanovnika.

                                               

Indian Wells, California

Za ostale upotrebe, v. Indian Wells razvrstavanje. Indian Wells je grad u okrugu Riversajd u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Smešten je u dolini Coachella u južnom delu države, između grada Palm Desert i odmarališta La Quinta. Po popisu st ...

                                               

Rancho Mirage, California

Za ostale upotrebe, v. Rancho Mirage razvrstavanje. Rancho Mirage je grad u američkoj saveznoj državi Kalifornija, smješten u Okrugu Riverside. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živjelo 17.218 stanovnika. Poznat je po golf igralištima i ...

                                               

Rancho Santa Margarita, California

Za ostale upotrebe, v. Rancho Santa Margarita razvrstavanje. Rancho Santa Margarita je grad u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 47.853 stanovnika.

                                               

West Rancho Dominguez, California

Za ostale upotrebe, v. West Rancho Dominguez razvrstavanje. West Rancho Dominguez je naseljeno područje za statističke svrhe u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 5.669 stanovnika.

                                               

Rancho Palos Verdes, California

Za ostale upotrebe, v. Rancho Palos Verdes razvrstavanje. Rancho Palos Verdes je grad u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 41.643 stanovnika.

                                               

Rancho San Diego, California

Za ostale upotrebe, v. Rancho San Diego razvrstavanje. Rancho San Diego je naseljeno područje za statističke svrhe u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 21.208 stanovnika.

                                               

Rancho Murieta, California

Za ostale upotrebe, v. Rancho Murieta razvrstavanje. Rancho Murieta je naseljeno područje za statističke svrhe u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 5.488 stanovnika.

                                               

Rancho Santa Fe, California

Za ostale upotrebe, v. Rancho Santa Fe razvrstavanje. Rancho Santa Fe je naseljeno područje za statističke svrhe u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 3.117 stanovnika.

                                               

Rancho Alegre, Texas

Za ostale upotrebe, v. Rancho Alegre razvrstavanje. Rancho Alegre je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 1.704 stanovnika.

                                               

Rancho Banquete, Texas

Za ostale upotrebe, v. Rancho Banquete razvrstavanje. Rancho Banquete je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 424 stanovnika.

                                               

Rancho Calaveras, California

Za ostale upotrebe, v. Rancho Calaveras razvrstavanje. Rancho Calaveras je naseljeno područje za statističke svrhe u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 5.325 stanovnika.

                                               

Rancho Tehama Reserve, California

Za ostale upotrebe, v. Rancho Tehama Reserve razvrstavanje. Rancho Tehama Reserve je naseljeno područje za statističke svrhe u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 1.485 stanovnika.

                                               

The Way We Were

The Way We Were, u Jugoslaviji prikazan pod naslovom Djevojka koju sam volio, je američki igrani film snimljen 1973. godine u režiji Sydneya Pollacka. Po žanru je drama, a scenario je napisao Arthur Laurents, djelomično inspiriran vlastitim iskus ...

                                               

Refugio, Texas

Za ostale upotrebe, v. Refugio razvrstavanje. Refugio je gradić u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 2.890 stanovnika.

                                               

Rio Dell, California

Za ostale upotrebe, v. Rio Dell razvrstavanje. Rio Dell je grad u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 3.368 stanovnika.

                                               

Rio Bravo, Texas

Za ostale upotrebe, v. Rio Bravo razvrstavanje. Rio Bravo je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 4.794 stanovnika.

                                               

Rio Linda, California

Za ostale upotrebe, v. Rio Linda razvrstavanje. Rio Linda je naseljeno područje za statističke svrhe u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 15.106 stanovnika.

                                               

Del Rio, California

Za ostale upotrebe, v. Del Rio razvrstavanje. Del Rio je naseljeno područje za statističke svrhe u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 1.270 stanovnika.