ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 315
                                               

Las Lomas, Texas

Za ostale upotrebe, v. Las Lomas razvrstavanje. Las Lomas je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 3.147 stanovnika.

                                               

San Isidro, Texas

Za ostale upotrebe, v. San Isidro razvrstavanje. San Isidro je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 240 stanovnika.

                                               

Los Alvarez, Texas

Za ostale upotrebe, v. Los Alvarez razvrstavanje. Los Alvarez je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 303 stanovnika.

                                               

Benjamin Perez, Texas

Za ostale upotrebe, v. Benjamin Perez razvrstavanje. Benjamin Perez je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 34 stanovnika.

                                               

Delmita, Texas

Za ostale upotrebe, v. Delmita razvrstavanje. Delmita je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 216 stanovnika.

                                               

Los Arrieros, Texas

Za ostale upotrebe, v. Los Arrieros razvrstavanje. Los Arrieros je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 91 stanovnika.

                                               

Guadalupe-Guerra, Texas

Za ostale upotrebe, v. Guadalupe-Guerra razvrstavanje. Guadalupe-Guerra je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 37 stanovnika.

                                               

Old Escobares, Texas

Za ostale upotrebe, v. Old Escobares razvrstavanje. Old Escobares je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 97 stanovnika.

                                               

Jeremija

Za ostala značenja, v. Jeremija razvrstavanje. Jeremija IPA bio je jedan od većih proroka Hebrejske Biblije. Bio je sin Hilkije, svećenika Anathotha. Njegovi zapisi su prikupljeni u Knjizi o Jeremiji i, prema tradiciji, Knjiga žalovanja. Jeremija ...

                                               

Jakov

Jakov ili Jakob, ili Jakub, također poznat kao Izrael, ili Izrailj, je treći biblijski patrijarh. Njegov otac je Isak, a djed mu je Abraham. Jakov je igrao važnu ulogu u nekim od događaja opisanim u Knjizi Izlaska.

                                               

For Whom the Bell Tolls

Za ostala značenja, v. For Whom the Bell Tolls razvrstavanje. Kome zvono zvoni je roman Ernesta Hemingwaya, napisan 1939. na Kubi a objavljen 1940., jedno od njegovih najpopularnijih djela. To je povijesno - ljubavni roman koji govori o doživljaj ...

                                               

Leona Valley, California

Za ostale upotrebe, v. Leona Valley razvrstavanje. Leona Valley je naseljeno područje za statističke svrhe u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 1.607 stanovnika.

                                               

Leon Valley, Texas

Za ostale upotrebe, v. Leon Valley razvrstavanje. Leon Valley je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 10.151 stanovnika.

                                               

San Leon, Texas

Za ostale upotrebe, v. San Leon razvrstavanje. San Leon je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 4.970 stanovnika.

                                               

De Leon, Texas

Za ostale upotrebe, v. De Leon razvrstavanje. De Leon je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 2.246 stanovnika.

                                               

Burgos

Burgos je glavni grad istoimene Provincije Burgos u Autonomnoj zajednici Kastilja i Leon u Španiji. Nalazi se na 856 metara nadmorske visine na putu za Santijago de Kompostela i ima oko 170.000 stanovnika.

                                               

Llano, Texas

Za ostale upotrebe, v. Llano razvrstavanje. Llano je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 3.232 stanovnika.

                                               

Llano Grande, Texas

Za ostale upotrebe, v. Llano Grande razvrstavanje. Llano Grande je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 3.008 stanovnika.

                                               

El Monte, California

Za ostale upotrebe, v. El Monte razvrstavanje. El Monte je grad u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 113.475 stanovnika.

                                               

South El Monte, California

Za ostale upotrebe, v. South El Monte razvrstavanje. South El Monte je grad u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 20.116 stanovnika.

                                               

North El Monte, California

Za ostale upotrebe, v. North El Monte razvrstavanje. North El Monte je naseljeno područje za statističke svrhe u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 3.723 stanovnika.

                                               

Monte Sereno, California

Za ostale upotrebe, v. Monte Sereno razvrstavanje. Monte Sereno je grad u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 3.341 stanovnika.

                                               

Mira Monte, California

Za ostale upotrebe, v. Mira Monte razvrstavanje. Mira Monte je naseljeno područje za statističke svrhe u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 6.854 stanovnika.

                                               

El Segundo, California

Za ostale upotrebe, v. El Segundo razvrstavanje. El Segundo je grad u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 16.654 stanovnika.

                                               

El Rio, California

Za ostale upotrebe, v. El Rio razvrstavanje. El Rio je naseljeno područje za statističke svrhe u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 7.198 stanovnika.

                                               

Bellflower, California

Za ostale upotrebe, v. Bellflower razvrstavanje. Bellflower je grad u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 76.616 stanovnika.

                                               

Artesia, California

Za ostale upotrebe, v. Artesia razvrstavanje. Artesia je grad u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 16.522 stanovnika.

                                               

Walnut, California

Za ostale upotrebe, v. Walnut razvrstavanje. Walnut je grad u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 29.172 stanovnika.

                                               

Bradbury, California

Za ostale upotrebe, v. Bradbury razvrstavanje. Bradbury je grad u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 1.048 stanovnika.

                                               

Ugovor

Uslovi za nastanak: 1.Saglasnost volja 2.Predmet 3.Kauza osnov 4.ostali uslovi za zaključenje Saglasnost izjavljenih volja podudaranje je neophodan uslov za zaključenje ugovora, ali ne mora biti dovoljan, potrebno je da je dozvoljen i moguć predm ...

                                               

Taifa Valencia

Za ostala značenja, v. Valencia razvrstavanje. Taifa Valencia ponekad navođen i kao Balansijski Emirat bila je srednjovjekovno maursko kraljevstvo u al-Andalusu sa sjedištem u Valenciji, koje je, s prekidima, postojalo od 1010. do 1238. Nastalo j ...

                                               

Xala

Za ostala značenja, v. Xala razvrstavanje. Xala je senegalski igrani film snimljen 1975. godine u režiji Ousmanea Sembenea poznat kao jedno od najboljih i najznačajnijih ostvarenja u historiji afričke kinematografije. Predstavlja adaptaciju Sembe ...

                                               

Korint

Korint je grad u Grčkoj. U drevna vremena je bio grad-država na Korintskoj prevlaci, uskom komadu kopna koji spaja Peloponez s ostatkom Grčke. Zapadno od prevlake je Korintski zaljev, na istoku je Saronski zaljev. Korint se nalazi oko 78 km jugoz ...

                                               

Salamina

Za ostala značenja, v. Salamina razvrstavanje. Salamina je najveći grčki otok u Saronskom zaljevu, oko 1 nautičku milju udaljen od luke Pirej i oko 16 km zapadno od Atene. S obzirom da oblikom podsjeća na polumjesec, otok se u lokalnom žargonu zo ...

                                               

Transkripcija i transliteracija

Transkripcija je prenošenje znakova iz jednog pisma u drugo, pri čemu se vodi računa o izgovoru. Također, transkribiraju se i imena s istog pisma, točnije u našem slučaju, latinice, kad posuđenice prolaze kroz fonološku, morfološku i značenjsku p ...

                                               

Fulgencije od Ruspe

Sveti Fulgencije od Ruspe bio je biskup u gradu Ruspi u severnoj Africi krajem 5. i početkom 6. veka, koji je kanonizovan kao hrišćanski svetac. Njegov je život danas poznat uglavnom iz životopisa koji je napisao neki njegov učenik, najverovatnij ...

                                               

Carmel-by-the-Sea, California

Za ostale upotrebe, v. Carmel razvrstavanje. Carmel-by-the-Sea je gradič u američkoj saveznoj državi Kalifornija, smješten u Okrugu Monterrey na obali Pacifika. Iako je osnovao tek u 20. vijeku, postao je poznat po pitoresknom okružju i brojnim u ...

                                               

Templeton, California

Za ostale upotrebe, v. Templeton razvrstavanje. Templeton je naseljeno područje za statističke svrhe u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 7.674 stanovnika.

                                               

Callender, California

Za ostale upotrebe, v. Callender razvrstavanje. Callender je naseljeno područje za statističke svrhe u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 1.262 stanovnika.

                                               

Oceano, California

Za ostale upotrebe, v. Oceano razvrstavanje. Oceano je naseljeno područje za statističke svrhe u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 7.286 stanovnika.

                                               

Cambria, California

Za ostale upotrebe, v. Cambria razvrstavanje. Cambria je naseljeno područje za statističke svrhe u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 6.032 stanovnika.

                                               

San Luis Obispo, California

Za ostale upotrebe, v. San Luis Obispo razvrstavanje. San Luis Obispo je grad u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 45.119 stanovnika.

                                               

Los Ranchos, California

Za ostale upotrebe, v. Los Ranchos razvrstavanje. Los Ranchos je naseljeno područje za statističke svrhe u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 1.477 stanovnika.

                                               

Merced, California

Za ostale upotrebe, v. Merced razvrstavanje. Merced je grad u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 78.958 stanovnika.

                                               

Gustine, California

Za ostale upotrebe, v. Gustine razvrstavanje. Gustine je grad u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 5.520 stanovnika.

                                               

Atwater, California

Za ostale upotrebe, v. Atwater razvrstavanje. Atwater je grad u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 28.168 stanovnika.

                                               

Franklin, Merced County, California

Za ostale upotrebe, v. Franklin razvrstavanje. Franklin je naseljeno područje za statističke svrhe u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 6.149 stanovnika.

                                               

Stevinson, California

Za ostale upotrebe, v. Stevinson razvrstavanje. Stevinson je naseljeno područje za statističke svrhe u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 313 stanovnika.

                                               

Delhi, California

Za ostale upotrebe, v. Delhi razvrstavanje. Delhi je naseljeno područje za statističke svrhe u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 10.755 stanovnika.

                                               

Winton, California

Za ostale upotrebe, v. Winton razvrstavanje. Winton je naseljeno područje za statističke svrhe u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 10.613 stanovnika.