ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 289
                                               

Rotan, Texas

Za ostale upotrebe, v. Rotan razvrstavanje. Rotan je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 1.508 stanovnika.

                                               

Menard, Texas

Za ostale upotrebe, v. Menard razvrstavanje. Menard je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 1.471 stanovnika.

                                               

Kermit, Texas

Za ostale upotrebe, v. Kermit razvrstavanje. Kermit je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 5.708 stanovnika.

                                               

Garden City, Texas

Za ostale upotrebe, v. Garden razvrstavanje. Garden je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 334 stanovnika.

                                               

Fulton, Texas

Za ostale upotrebe, v. Fulton razvrstavanje. Fulton je gradić u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 1.358 stanovnika.

                                               

Matagorda, Texas

Za ostale upotrebe, v. Matagorda razvrstavanje. Matagorda je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 503 stanovnika.

                                               

Sonora, Texas

Za ostale upotrebe, v. Sonora razvrstavanje. Sonora je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 3.027 stanovnika.

                                               

Dalhart, Texas

Za ostale upotrebe, v. Dalhart razvrstavanje. Dalhart je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 7.930 stanovnika.

                                               

Kingsland, Texas

Za ostale upotrebe, v. Kingsland razvrstavanje. Kingsland je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 6.030 stanovnika.

                                               

Gail, Texas

Za ostale upotrebe, v. Gail razvrstavanje. Gail je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 231 stanovnika.

                                               

Melvin, Texas

Za ostale upotrebe, v. Melvin razvrstavanje. Melvin je gradić u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 178 stanovnika.

                                               

Tivoli, Texas

Za ostale upotrebe, v. Tivoli razvrstavanje. Tivoli je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 479 stanovnika.

                                               

Vanderbilt, Texas

Za ostale upotrebe, v. Vanderbilt razvrstavanje. Vanderbilt je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 395 stanovnika.

                                               

Lefors, Texas

Za ostale upotrebe, v. Lefors razvrstavanje. Lefors je gradić u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 497 stanovnika.

                                               

Redford, Texas

Za ostale upotrebe, v. Redford razvrstavanje. Redford je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 90 stanovnika.

                                               

Matador, Texas

Za ostale upotrebe, v. Matador razvrstavanje. Matador je gradić u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 607 stanovnika.

                                               

Elbert, Texas

Za ostale upotrebe, v. Elbert razvrstavanje. Elbert je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 30 stanovnika.

                                               

Van Horn, Texas

Za ostale upotrebe, v. Van Horn razvrstavanje. Van Horn je gradić u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 2.063 stanovnika.

                                               

Harper, Texas

Za ostale upotrebe, v. Harper razvrstavanje. Harper je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 1.192 stanovnika.

                                               

Aspermont, Texas

Za ostale upotrebe, v. Aspermont razvrstavanje. Aspermont je gradić u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 919 stanovnika.

                                               

Tynan, Texas

Za ostale upotrebe, v. Tynan razvrstavanje. Tynan je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 278 stanovnika.

                                               

Tuleta, Texas

Za ostale upotrebe, v. Tuleta razvrstavanje. Tuleta je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 288 stanovnika.

                                               

Tilden, Texas

Za ostale upotrebe, v. Tilden razvrstavanje. Tilden je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 261 stanovnika.

                                               

Northcliff, Texas

Za ostale upotrebe, v. Northcliff razvrstavanje. Northcliff je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo. stanovnika.

                                               

Sarita, Texas

Za ostale upotrebe, v. Sarita razvrstavanje. Sarita je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 238 stanovnika.

                                               

North Pearsall, Texas

Za ostale upotrebe, v. North Pearsall razvrstavanje. North Pearsall je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 614 stanovnika.

                                               

Sanderson, Texas

Za ostale upotrebe, v. Sanderson razvrstavanje. Sanderson je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 837 stanovnika.

                                               

Brundage, Texas

Za ostale upotrebe, v. Brundage razvrstavanje. Brundage je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 27 stanovnika.

                                               

Nocona Hills, Texas

Za ostale upotrebe, v. Nocona Hills razvrstavanje. Nocona Hills je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 675 stanovnika.

                                               

Van Vleck, Texas

Za ostale upotrebe, v. Van Vleck razvrstavanje. Van Vleck je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 1.844 stanovnika.

                                               

Cantu Addition, Texas

Za ostale upotrebe, v. Cantu Addition razvrstavanje. Cantu Addition je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 188 stanovnika.

                                               

Realitos, Texas

Za ostale upotrebe, v. Realitos razvrstavanje. Realitos je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 184 stanovnika.

                                               

Flowella, Texas

Za ostale upotrebe, v. Flowella razvrstavanje. Flowella je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 118 stanovnika.

                                               

Placedo, Texas

Za ostale upotrebe, v. Placedo razvrstavanje. Placedo je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 692 stanovnika.

                                               

Reese Center, Texas

Za ostale upotrebe, v. Reese Center razvrstavanje. Reese Center je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo. stanovnika.

                                               

Guerra, Texas

Za ostale upotrebe, v. Guerra razvrstavanje. Guerra je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 6 stanovnika.

                                               

Hermleigh, Texas

Za ostale upotrebe, v. Hermleigh razvrstavanje. Hermleigh je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 345 stanovnika.

                                               

Ozona, Texas

Za ostale upotrebe, v. Ozona razvrstavanje. Ozona je naseljeno mesto za statističke potrebe u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 3.225 stanovnika.

                                               

Bitka kod Salamine na Cipru (306. pne)

Bitka kod Salamine je bila pomorska bitka vođena 306. pne. za vrijeme četvrtog rata dijadoha kod grada Salamine na Kipru, između flota Ptolemeja I Sotera i Demetrija I Poliorketa. Završena je velikom pobjedom Demetrija koji je nakon nje zauzeo ci ...

                                               

Univerzitet Istočnog Mediterana

Univerzitet Istočnog Mediterana je javna institucija koja je osnovana 1979. godine, a od 1986. ima status univerziteta. Univerzitet se nalazi u Famagusti u samoproglašenoj Turskoj Republici Sjeverni Cipar koja se nalazi na sjevernoj trećini ostrv ...

                                               

Issyk-Kul

Issyk Kul jezero je u planinama Tien Shanna sjeveru Kirgistana. Unatoč tomu što je okružen visokim planinskim vrhuncima, nikad se ne smrzava, što odražava njegovo ime koje na kirgiškom znači "toplo jezero". Salinitet jezera je, u odnosu na Jadran ...

                                               

Kitzilas

Kitzilas /=people of the canyon, i.e. rijeke Skeena, jedna od lokalnih skupina Tsimshian Indijanaca, porodica chimmesyan, koji su živjeli u dva grada koji su po njima nosili imena. Prvi se nalazio upravo iznad kanjona rijeke Skeene u Britanskoj K ...

                                               

Kitwinshilk

Kitwinshilk, jedna od četiri skupine ili plemena Niska Indijanaca, porodica chimmesyan, po Hodgeu grad, na srednjem toku rijeke Nass, na sjeverozapaddu Britanske Kolumbije. Prema Bosasu grad se dijeli na četiri dijela, to su Laktiaktl, u kojem ži ...

                                               

Planinska ševa

Planinska ševa je vrsta vrapčarke iz roda Eremophila. Postoji oko 40 priznatih geografskih rasa ili podvrsta, od kojih su mnoge izolirane ili selice.

                                               

Crax daubentoni

Crax daubentoni je vrsta ptice iz roda Crax, porodice Cracidae. Nastanjuje šumovita područja Kolumbije i Venecuele do 850 metara nadmorske visine. Duga je oko 84-92.5 centimetara i teška 2-3 kilograma. Hrani se uglavnom na tlu, ali ako je ugrožen ...

                                               

Ventrikularni sistem

Ventrikularni sistem mozga predstavlja skup međusobno povezanih komora ispunjenih cerebrospinalnom tečnošću. Komorski sistem se nastavlja na centralni kanal kičmene moždine. Ceo sistem, zajedno sa centralnim kanalom, obložen je ependimskim ćelija ...

                                               

Krčić

Nekad velebni slap Krčić je nakon miniranja, pregrađivanja, izrade komore u njegovoj sedrenoj brani i "pokušaja" da se izradi hidroelektrana, sveden je na povremeni slap iznad samog izvora rijeke Krke. Nalazi se neposredno uz grad Knin a napaja s ...

                                               

Talamus

Talamus je uparena simetrična struktura smeštena po sredini mozga kičmenjaka, uključujući i ljude. Nalazi se između kore velikog mozga i srednjeg mozga. Talamus sačinjavaju dve ovalne strukture sive mase, koje grade krov i stranice treće moždane ...

                                               

Mainhardt

Majnhardt je opština u njemačkoj saveznoj državi Baden-Virtemberg. Jedno je od 30 opštinskih središta okruga Švebiš Hal. Prema procjeni iz 2010. u opštini je živjelo 5.724 stanovnika. Posjeduje regionalnu šifru 8127052.

                                               

Opština Tearce

Općina Tearce je jedna od 84 općina Republike Makedonije koja se prostire na sjevero-zapadu Republike Makedonije. Upravno sjedište ove općine je selo Tearce.