ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 276
                                               

New Waverly, Texas

Za ostale upotrebe, v. New Waverly razvrstavanje. New Waverly je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 1.032 stanovnika.

                                               

Andrews, Texas

Za ostale upotrebe, v. Andrews razvrstavanje. Andrews je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 11.088 stanovnika.

                                               

East Tawakoni, Texas

Za ostale upotrebe, v. East Tawakoni razvrstavanje. East Tawakoni je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 883 stanovnika.

                                               

Madisonville, Texas

Za ostale upotrebe, v. Madisonville razvrstavanje. Madisonville je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 4.396 stanovnika.

                                               

Dickens, Texas

Za ostale upotrebe, v. Dickens razvrstavanje. Dickens je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 286 stanovnika.

                                               

Kerrville, Texas

Za ostale upotrebe, v. Kerrville razvrstavanje. Kerrville je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 22.347 stanovnika.

                                               

Tulia, Texas

Za ostale upotrebe, v. Tulia razvrstavanje. Tulia je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 4.967 stanovnika.

                                               

Snook, Texas

Za ostale upotrebe, v. Snook razvrstavanje. Snook je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 511 stanovnika.

                                               

Boerne, Texas

Za ostale upotrebe, v. Boerne razvrstavanje. Boerne je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 10.471 stanovnika.

                                               

Wortham, Texas

Za ostale upotrebe, v. Wortham razvrstavanje. Wortham je gradić u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 1.073 stanovnika.

                                               

Kirvin, Texas

Za ostale upotrebe, v. Kirvin razvrstavanje. Kirvin je gradić u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 129 stanovnika.

                                               

Arp, Texas

Za ostale upotrebe, v. Arp razvrstavanje. Arp je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 970 stanovnika.

                                               

Onalaska, Texas

Za ostale upotrebe, v. Onalaska razvrstavanje. Onalaska je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 1.764 stanovnika.

                                               

Quanah, Texas

Za ostale upotrebe, v. Quanah razvrstavanje. Quanah je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 2.641 stanovnika.

                                               

Spur, Texas

Za ostale upotrebe, v. Spur razvrstavanje. Spur je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 1.318 stanovnika.

                                               

Junction, Texas

Za ostale upotrebe, v. Junction razvrstavanje. Junction je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 2.574 stanovnika.

                                               

Roby, Texas

Za ostale upotrebe, v. Roby razvrstavanje. Roby je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 643 stanovnika.

                                               

Leakey, Texas

Za ostale upotrebe, v. Leakey razvrstavanje. Leakey je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 425 stanovnika.

                                               

Channing, Texas

Za ostale upotrebe, v. Channing razvrstavanje. Channing je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 363 stanovnika.

                                               

Hereford, Texas

Za ostale upotrebe, v. Hereford razvrstavanje. Hereford je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 15.370 stanovnika.

                                               

Mertens, Texas

Za ostale upotrebe, v. Mertens razvrstavanje. Mertens je gradić u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 125 stanovnika.

                                               

Burton, Texas

Za ostale upotrebe, v. Burton razvrstavanje. Burton je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 300 stanovnika.

                                               

Point, Texas

Za ostale upotrebe, v. Point razvrstavanje. Point je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 820 stanovnika.

                                               

Goliad, Texas

Za ostale upotrebe, v. Goliad razvrstavanje. Goliad je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 1.908 stanovnika.

                                               

Snyder, Texas

Za ostale upotrebe, v. Snyder razvrstavanje. Snyder je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 11.202 stanovnika.

                                               

Kingsville, Texas

Za ostale upotrebe, v. Kingsville razvrstavanje. Kingsville je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 26.213 stanovnika.

                                               

Cooper, Texas

Za ostale upotrebe, v. Cooper razvrstavanje. Cooper je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 1.969 stanovnika.

                                               

Cuero, Texas

Za ostale upotrebe, v. Cuero razvrstavanje. Cuero je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 6.841 stanovnika.

                                               

Eldorado, Texas

Za ostale upotrebe, v. Eldorado razvrstavanje. Eldorado je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 1.951 stanovnika.

                                               

Giddings, Texas

Za ostale upotrebe, v. Giddings razvrstavanje. Giddings je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 4.881 stanovnika.

                                               

Canadian, Texas

Za ostale upotrebe, v. Canadian razvrstavanje. Canadian je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 2.649 stanovnika.

                                               

Crane, Texas

Za ostale upotrebe, v. Crane razvrstavanje. Crane je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 3.353 stanovnika.

                                               

Mason, Texas

Za ostale upotrebe, v. Mason razvrstavanje. Mason je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 2.114 stanovnika.

                                               

Millican, Texas

Za ostale upotrebe, v. Millican razvrstavanje. Millican je gradić u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 240 stanovnika.

                                               

Wickett, Texas

Za ostale upotrebe, v. Wickett razvrstavanje. Wickett je gradić u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 498 stanovnika.

                                               

Nesbitt, Texas

Za ostale upotrebe, v. Nesbitt razvrstavanje. Nesbitt je gradić u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 281 stanovnika.

                                               

Woodsboro, Texas

Za ostale upotrebe, v. Woodsboro razvrstavanje. Woodsboro je gradić u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 1.512 stanovnika.

                                               

Bayside, Texas

Za ostale upotrebe, v. Bayside razvrstavanje. Bayside je gradić u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 325 stanovnika.

                                               

Rule, Texas

Za ostale upotrebe, v. Rule razvrstavanje. Rule je gradić u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 636 stanovnika.

                                               

Loraine, Texas

Za ostale upotrebe, v. Loraine razvrstavanje. Loraine je gradić u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 602 stanovnika.

                                               

Coahoma, Texas

Za ostale upotrebe, v. Coahoma razvrstavanje. Coahoma je gradić u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 817 stanovnika.

                                               

Alvord, Texas

Za ostale upotrebe, v. Alvord razvrstavanje. Alvord je gradić u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 1.334 stanovnika.

                                               

Linden, Texas

Za ostale upotrebe, v. Linden razvrstavanje. Linden je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 1.988 stanovnika.

                                               

Childress, Texas

Za ostale upotrebe, v. Childress razvrstavanje. Childress je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 6.105 stanovnika.

                                               

Van, Texas

Za ostale upotrebe, v. Van razvrstavanje. Van je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 2.632 stanovnika.

                                               

Crowell, Texas

Za ostale upotrebe, v. Crowell razvrstavanje. Crowell je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 948 stanovnika.

                                               

Claude, Texas

Za ostale upotrebe, v. Claude razvrstavanje. Claude je grad u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 1.196 stanovnika.

                                               

Booker, Texas

Za ostale upotrebe, v. Booker razvrstavanje. Booker je gradić u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 1.516 stanovnika.

                                               

Tenaha, Texas

Za ostale upotrebe, v. Tenaha razvrstavanje. Tenaha je gradić u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 1.160 stanovnika.

                                               

Moulton, Texas

Za ostale upotrebe, v. Moulton razvrstavanje. Moulton je gradić u američkoj saveznoj državi Teksas. Po popisu stanovništva iz 2010. u njemu je živelo 886 stanovnika.